Thursday, January 28, 2010

Mesin lipat baju paling sempoi untuk orang malas macam aku

video

Ini ada berita baik....baik punya!!!!...bukan baik punya cilok....kepada suma surirumah2 dan yang bakal jadi surirumah tak lama lagi, boleh la try buat mesin lipat baju ni...mudah...simple...kemas...berbaloi-baloi...mesra alam....tanpa kolestrol...oops! silap..tanpa minyak...juga tanpa PIC16f84A microcontoller....gunakan tanpa was-was...dijamin halal...apa pendapat korang???

4 comments:

  1. shempoi2!! tayah gune byk tenaga dh.. ngeh3.. jimat mase lak tuh.. i lyke..

    :)

    ReplyDelete
  2. wah terbaekk dari ladang..sesuai utk saya yg pemalas giler nak lipat baju hubby..

    ReplyDelete
  3. wow! sgt creative and kemas. Thanks for sharing the video :)

    ReplyDelete
  4. woww!!!
    cool gilerr..
    leh la buat 1 mesin nih buat budak2 bujang yg sememangnyer femalas macam saya..
    hahahah..
    POjie minta izin copy video nih nak share sama kawan2 leh kan?

    ReplyDelete